vrijdag 5 oktober 2012

En toen was ze er : Snoopy


Al tijden kriebelde het want tjee wat bleef ik een kat in huis missen.Maarja de planning is over jaar of 4 verhuizen en stoer zeiden we geen beesten meer.We gaan er vanuit dat Joep en Sophie er dan niet meer zijn anders zijn ze hoogbejaard ook leuk hoor.
Afijn een kat,we hadden best wel wat aan eisen,kater,wiskaskat en aanhangkelijk.Omdat kattenopvangs mega vol zitten daar online gekeken en tja we zagen een mooie.Vragenlijst ingevuld afijn kat weg, keus nummer 2 dan?Dan kon wel maar minimaal 2 katten of geen kat.Dat werd hem niet want we hebben Joep&Sophie ook nog.Maandag wilde William wat laten zien bij kittens op marktplaats en daar was het snoeppie.Totaal geen wiskaskat,grijs en poes.Gebeld en ja ze was er nog.
Zou haar woensdag ophalen.Maandag als een speer spullen gehaald want na Doerak alles weg gedaan zo van dit wil ik nooit meer meemaken.Dan komt de vraag hoe noem je haar??Waarop William zei Snoopy???Hopenlijk blijft ze ook een snoeppie
Dinsdagmiddag zat ik hier en dacht waarom nu niet halen??Dus zo gezegd zo gedaan.
En dan kom je thuis,Joep&Sophie keken alleen maar van het zal wel , moeten we daarmee??
Maarja de volgende morgen was het er nog en Joep wil spelen + zijn dominantie laten blijken alleen dat gaat niet op zo'n klein beest.Sophie vond het nodig om de eerste uitval erop te doen.
Snoopy is eigenlijk totaal nergens van onder de indruk en zelf na de 2de keer Sophie blijft ze er langs lopen,rustig liggen als Sophie langs komt.Uiteraard is het wel mega uitkijken want ze is 6 weken ipv de 8 die ik dacht dat ze was.
Snoopy is mega druk,erg aanhankelijk en slapen moet je mega afdwingen.Alleen zijn is iets wat ze nog moet leren maar waar ik ben is zij.Maar goed dat ze nog zo klein is kan ze mooi als een papagaai op me schouder mee.

Joep&Sophie

Ze doen het goed,genoten van een heerlijke zomer waarin ze veel in de voortuin hebben gelegen. Het is fijn dat het goed omheind is en ze geen kant uit kunnen.
Na zo'n dag buiten liggen en natuurlijk alles in de gaten houden zijn ze heerlijk moe.Leeftijd gaat ook wel spelen sommige dingen hoeven niet meer zo nodig.Wat bij Joep wel blijft is zijn voetbal en al is het 30 graden hij wil spelen en dan nog boos zijn als we dat verbieden.Wesley was met de vakantie hier paar weken en dan is niks zo leuk om met een tennisbal te spelen.Sophie deed dat nooit die dacht ren zelf maar bij Wes deed ze dat wel
Nu is het herfst en wat hebben ze de pest aan regen whaha ze kunnen William en mij wel wat als ze mee moeten lopen in de regen.Liefst doen ze dan alles binnen 10 meter en dan mooi weer terug naar huis.Bij mij wil dat nog weleens lukken maar William trekt gewoon een regenpak aan en hup lopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten