donderdag 18 oktober 2012

De majesteit


Tja bijna 3 weken is ze er al weer en wat een drukte in the house.
Ze heeft al 5 keer een aanval van Sophie moeten verduren iets waar ze eigenlijk niet eens
daarna onder de indruk van is en wat Sophie dan weer mag bekopen met een pak op d'r
flikker van Joep.Want die is mega beschermend voor d'r.Terwijl als hij een kat op straat tegenkomt
je zowat een arm uit de kom trekt.
We wilde een huiskat die aanhankelijk is,nou wordt de wereld steeds aantrekkelijker dus ook haar nieuwsgierigheid om naar buiten te gaan alleen dat mag niet en dan loopt ze tot nu toe ook weer terug naar binnen.
Aanhankelijk is zeer zeker,waar ik ben is zij.En ben ik er niet gilt ze(zegt William).De eerste 2 nachten hadden we haar in de wc s'nachts gezet alleen toen werd ze wakker in de kattenbak,das minder dus dan maar badkamer proberen.Ging goed maar toen ik door had dat ze soepel trap kon lopen en zindelijk was om uit zichzelf de kattenbak op te zoeken dacht ik lekker laten lopen.
Joep en Sophie liggen toch in hun eigen slaapkamer met de deur dicht dus we zien wel wat e doet.
Ze begon netjes in haar mandje maar op een gegeven moment ging ze op de vuile was liggen.
Prima toch?Maar goed ze groeit en kon dus via de stoel op bed springen en vond haar plekje op het hoofdkussen.Nu niet de fijnste plek vond ik en nu ligt ze "ergens" waar het uitkomt maar wel tegen mij aan.En als ze wakker is begint ze te klieren,helaas is dat ongeacht het soms ongelukkig tijdstip.
Ze is nieuwsgierig,gek op mensen en dol op Joep wij hebben niks te klagen.Alleen zou het fijn zijn als ze af en toe wat meer zou slapen en beter zou luisteren whaha maar goed ondeugd hoort hoor.
Maandag gaat ze voor haar beginners apk-tje want ondanks dat ze niet naar buiten gaat laten we haar wel het entingen programma doorlopen.

1 opmerking:

  1. Wat een super leuk verhaal weer Lil, blijven doen, ik heb genoten en wat een heerlijk bolletje is het ook hè. Fijn dat het zo goed gaat

    BeantwoordenVerwijderen