zondag 4 maart 2012

Saampjes verder


En zo zijn we een paar weken verder,nog steeds maken we de fout om Jordy te roepen maar goed dat zal ook wel overgaan.We kunnen er wel om lachen als William zegt kom Jordy,Sophie plassen standaard is het neem Joep maar mee!!Komt ook omdat William altijd Joep apart deed.
Maar goed ze zijn nu samen en tjee wat scheelt het vechtpartijen in huis.Voor Sophie valt niks meer te beschermen.In eerste instantie hadden ze beide zoiets het zal maar na een 1 1/2 week werden ze alle 2 harstikke ziek en aan de race dat we als kippen zonder kop rond liepen van dit gaat toch niet gebeuren dat we ze nu heel snel kwijt zijn.
Ook werd het uitlaten moeilijker voor mij omdat ze hun plek kwijt waren en volgens mij was het echt niet zo moeilijk 1 links ander rechts maar goed het zijn bullen he.Tot dat Wesley zei Joep loopt veel fijner mee aan de halsband dan met tuig hoor Lil.Dus maar eens geprobeerd en idd hij had gelijk dus voor Sophie er ook 1 gehaald nou scheelt mega in de armen.
We merken aan Joep dat hij mega aanhankelijk wordt kan echt uren met zijn kop op je schoot hangen en moet er echt altijd bijliggen,wel zo gezellig hoor.
De tijd van mooi weer komt gelukkig ook weer dus buitendeur staat zo af&toe alweer lekker open en zijn ze alweer lekker in de voortuin.
Gaat gewoon weer lekker met ze en daar hopen we toch nog wel even te genieten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten