zondag 31 oktober 2010

oeps ze is echt boos


Sophie&Joep zijn aan elkaar gewaagd,kunnen mega kleunen op het enge af met gevolg vaak bloed aan de koppen maar ze kunnen,dat is gelukkig meeste van de tijd,het erg eensgezind samen vinden.Zo ook in dit verhaal.
Doerak,is echt een heel klein katje,weegt nog geen 2 kilo maar is wel al 10 jaar oud.Is wat ze zeggen een mensenkat dus bijna altijd beneden en tja dan is niks zo leuk om hem te pesten.
Sophie begint en hangt van de reactie van Doerak af hoe Joep dan reageerd.Doerak lag heerlijk op de bank in de zon en Sophie loopt langs en springt op de bank grijpt hem beet met de bek.Doerak natuurlijk krijzen wat voor Joep reden was om op te springen en even mee te gaan doen.Nu laat ik het van Sophie al niet toe dat ze dat doet maar Joep zijn bek is wat groter en neem van me aan 1 hap en hele Doerak zie je niet meer.
Na afloop was deze foto aktie wel leuk want als die bullen ergens niet goed tegen kunnen is dat er gemopperd word op ze en gaan ze kijken met een blik was not my en Sophie kijkt echt zo naar Joep van je deed toch ook mee?

2 opmerkingen:

  1. Hihihi wat een leuke foto Lilian
    ze zien er wel heel onschuldig uit hoor;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahhah ja twee donderstralen...
    Groetjes Nicolet

    BeantwoordenVerwijderen