dinsdag 11 oktober 2011

Texel

Nou de vakantie zit er weer op en tja we zouden al blij zijn met droog weer maar 2 weken droog + temperaturen boven de 20 graden ons hoor je niet klagen.
Uiteraard waren de doggy's mee en het begon zondag al goed.Alles lag lekker in de afgezette tuin en naast ons 4 kefbekken.Nu reageren ze van ons niet tot er tegen ze geblaft word en dat gebeurde waarop Joep de aanval inzette.Hek ontzet en naar later bleek ook zichzelf gebleseerd aan de rechter voorpoot.
Maandag lekker op het strand gerend en tja s├ívonds was duidelijk dat Joep rust nodig had.Nu had hij de rest van de vakantie die honden op de korrel maar gelukkig niks gebeurd.
Paar dagen later weer naar het strand en heerlijk rennen,ravotten en Joep krijgt een vlieger in het zicht. We konden roepen maar William kon hem gewoon gaan halen whahaha Gelukkig zagen die mensen de humor er wel van in en de vrouw erbij stond druk foto's te maken van een springende Joep die gewoon denkt dat hij 20 meter omhoog kan omdat ding te pakken.Helaas zelf geen digi bij me maar ik lag in een deuk.
We hebben veel gezien, gescooterd,veel gelopen met de honden en tja dan merk je duidelijk dat leeftijd gaat spelen.Zeker met onze Jordy.We zijn daar ook begonnen met spul uit elkaar te halen met slapen.Jordy alleen en de bullen bij elkaar.Zodat we thuis verder konden gaan met Jordy beneden en de bullen op de hondenkamer.Voor onze Joep geen probleem,is alleen groot geworden maar Sophie is groot geworden met hem.Thuis hebben we door gezet en na 2 avonden keek Jordy al niet meer naar de trap dus tis goed zo. We hebben gelijk vakantie geboekt voor volgend jaar hoop dat ze er alle 3 nog zijn maar goed denk er maar even niet aan.Wat ik wel lastig vond met thuiskomen dat Doerak er niet was.Die kon bij terugkomen altijd zo maauwen en tja dat was er nu niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten